Recensies

 

De mensen die een recensie hebben geschreven , zijn bereid om anderen te woord te staan.  Hun contacteren? Bel of mail mij.

 

Bezoeker: Vera

 

Recensie: Bijna een jaar geleden werd er bij mij kanker geconstateerd welke helaas niet meer is te genezen.

Het verdriet, de angst en de spanningen daarover uiten zich ook in mijn lichaam. Wat verkramping en pijnen geeft.

De liefdevolle benadering van Sandra middel de Cranio Sacraal Therapie hebben mij enorm geholpen.

Zo konden al diverse keren verkrampingen worden opgegeven en kreeg ik weer wat meer rust in mijn leven.

Ze neemt alle tijd en aandacht voor je en naast de behandeling heb ik ook prettige gesprekken met haar kunnen voeren.

De aanrakingen zijn subtiel en haast vloeibaar wat ik steeds weer als heel bijzonder heb ervaren.

Allerlei emoties komen vrij maar wel in een heel rustgevende setting.

De behandeling van Sandra zijn voor mij een steunend fenomeen in het vaak moeilijke palliatieve proces.

Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.

 

 

Bezoeker: Judith

Recensie: Na bijna 3 jaar had ik nog steeds heel veel verdriet nadat mijn partner me had verlaten voor iemand anders...ik moest er wat aan doen maar wat? Ik was het huilen (nog bijna elke dag) beu...een vriendin raadde me Sandra aan omdat het zo niet verder met me ging en ik ook geen anti depressie pillen ofzoiets wilde en ook niet naar een psycholoog.

Half mei eerste afspraak...alles verteld en veel gehuild bij Sandra...voelde me gelijk op mijn gemak bij haar. Heel vreemd maar het huilen stopte, gewoon gelijk de dag erna al...huh?! hoe kan dat nou...voor het eerst een hele week niet gehuild...tja maakt me eigenlijk niet wat ze precies doet en hoe ze het doet...het helpt...ik voelde me steeds beter worden meer energie en zin om leuke dingen te ondernemen. Een ander voorbeeld: bij tanden poetsen had ik altijd kokhals neigingen en dat is ook gewoon weg, was allemaal spanning en emotie...nu een half jaar verder voel ik me psychisch weer zoals ik was. Weer spontaan en veel lachen. Ook fysiek voel ik me beter...heb altijd veel pijn en kan dat nu ook beter handelen. Bij twijfel niet oversteken zeggen ze maar in dit geval wel...als ik niet naar haar was gegaan zou ik me op dit moment niet zo goed voelen en niet zo goed in het leven staan...

 

Bezoeker: Annika

Recensie: CRANIO is bijzonder en moeilijk uit te leggen . Ik dacht al lang dat moet ik eens doen .

Tot ineens mijn schildklier helemaal op hol geslagen was .

Oplossingen ; Operatie , een radioactieve jodium slok ,of een jaar lang hoge dosis medicijnen !!?? Nee dank u.

Ik heb meteen contact opgenomen  met een voedingsdeskundige die met het hormoonbalansdieet werkt. En toen kwam Sandra... vertellen over haar passie CRANIO en dat er een speciale dag zou zijn over de schildklier !! Hoezo toeval ?! Dus ik ben wel gestart met pillen omdat het echt heel beroerd met mij ging en gestart met het hormoonbalansdieet en meteen een drietal afspraken CRANIO vastgelegd. Bizar vond ik het dat na amper 2 maanden ik mijn dosis al mocht verlagen en binnen 3 maanden was ik van de  pillen af tot grote verbazing van mijn internist . Blijkbaar een super combinatie en alles viel  toen op zijn plek. Nu een half jaar later nog steeds pil vrij !!!!

Wat me nog het meeste opviel was dat de druk in mijn nek/ achterhoofd weg was. Daar waar meer dan 20 jaar geleden een sinus trombose had gezeten en nadien nog altijd een bepaalde vervelende spanning aanwezig was. Ik dacht ik zeg niks van die spanning maar ik hoop dat ze daar ook eens met haar handen naartoe gaat. En jawel die nare spanning en druk bleef eerst een tijd weg en nu na slechts 3 behandelingen Cranio is het al een half jaar weg en voelt goed. Ik kan het niet uitleggen maar ik weet wat ik nu voel en hoe ik mij daarvoor voelde !! Blij mee !!!

 

  Bezoeker: Desiree

 

Recensie :Ik kan alleen maar in eigen woorden uitleggen wat het voor mij is/doet/brengt.Sandra is een zeer kundige rustige dame die goed uitlegt wat de bedoeling is.

Ik ervaar een diepe rust en ontspanning bij haar.

Tijdens de behandeling voel ik warmte op de plekken waar zij haar handen legt (zachte aanrakingen) en het is net alsof ze met haar handen diep in mijn lichaam gaat. Ook als ze op een andere plaats mijn lichaam aanraakt, voel ik toch haar handen nog daar waar ze al geweest is. Haar bijzonder respectvolle en zachte manier van aanraken zorgt dat ik verder ontspan.

Het is net als of mijn lichaam vloeibaar is en haar handen in mijn lichaam vloeit. Warme golvende bewegingen in mijn hele lichaam.

Tijdens de behandeling ervaar ik diepe ontspanning, mijn gedachten hebben een eigen leven en het is net alsof ik droom (terwijl ik gewoon wakker ben) ik geef mij over aan de ontspanning, aan de behandeling. Ik zie van alles en maak een mooie reis.

Na de eerste behandeling voelde ik mij al stukken beter, slaap beter, ben ontspannen en ontdekte ik terug mijn creativiteit.

Ik heb de 3 behandelingen gehad en inmiddels ook al een 4e puur om mijn lichaam te onderhouden. Een cadeautje aan mijzelf.

Ik voel mij beter, rustiger, ontspannen, positiever, kan voor mijn gevoel meer aan. Een hele fijne manier om je leven mooier en beter te maken / ervaren.                                                       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recensie plaatsen

Verstuur

* verplichte velden

In verband met je privacy worden berichten pas na screening door de beheerder opgenomen. Het kan derhalve even duren voordat je bericht in het gastenboek opgenomen wordt.