Welkom! Bij mijn praktijk voor Biodynamische Cranio Sacraal Therapie

Vitaal ,energiek, creatief, expressief, vrij,  dat is de natuurlijke staat van ons lichaam en geest, alleen in die staat zijn wij niet altijd en soms hebben we daarbij ondersteuning nodig. In deze tijd van veel in ons hoofd te zijn is het voelen met ons lichaam en het contact met het hart naar de achtergrond geschoven. De balans terug herstellen geeft een verrijking in je leven.

Deze lichaamsgerichte behandeling ondersteunt het lichaam en geest op een zachte, diepgaande en duurzame manier.
Het herstelt de verbinding met het zelfherstellend vermogen wat ieder in zich heeft, en creëert ruimte zodat deze weer vrij kan stromen.

Door dit te combineren met coachen, trauma werk, innerlijk kind wonden helen, en diep emotioneel werk wordt men bewust van zichzelf. 

Je lichaam is slimmer dan je misschien denkt:

Het is in staat om zichzelf te herstellen! Door bijvoorbeeld een ongeluk, ziekte, een operatie, stress of verkeerde voeding kan het zelfregulerend vermogen van het lichaam verzwakt zijn. De Craniobehandelaar heeft vaak maar enkele behandelingen nodig om de motor van het zelfherstellend vermogen weer op gang te brengen.  

Verbinding vanuit het lijf

In de Cranio behandel je geen symptomen en klachten, maar je verbindt je met de hele mens. Een ziekte vraagt niet alleen om een medische behandeling of het wegnemen van een klacht. Door te luisteren naar wat een symptoom eigenlijk te vertellen heeft, door te werken met de eigen wijsheid van het lichaam, kun je op een diep niveau met mensen en klachten werken. Door Cranio leren mensen zichzelf weer te voelen en komen dan in contact met wie ze in wezen zijn.

Aanraken
Aanraken is dan werkelijk aanraken geworden. In de Cranio raak je mensen aan. Het is subtiel lijfwerk wat diep doorwerkt in de menselijke fascia, ook wel bindweefsel genoemd. In de Cranio noemen we deze manier van aanraken: versmelten met het weefsel.

De methode is effectief bij zowel acute als chronische klachten. En is geschikt voor volwassenen, kinderen en baby’s lees meer……

Vermindert stress, verhoogt uw vitaliteit, ondersteunend bij het verwerken van traumatische gebeurtenissen, stimuleert herstel bij ziekte, versterkt uw lichaam en begeleid u bij uw bewustzijnsproces.

Cranio Sacrale therapie nodigt uit om datgene los te laten wat jou beperkt en vanuit overvloed, vrijheid en in verbinding met jouw levenskracht te leven!

 Sandra